L’ACORD AMB EL C.F. CUBELLES ES CONVERTEIX EN EL NÚMERO 22 A CATALUNYA


L’ACORD AMB EL C.F. CUBELLES ES CONVERTEIX EN EL NÚMERO 22 A CATALUNYA

Els del Garraf es convertiran, a partir del setembre vinent, en el vint-i-dosè club català que integra la tecnologia Plusdinamic a les seves instal·lacions esportives.

 

NOVA INSTAL·LACIÓ A CATALUNYA

El C.F. Cubelles es sumarà a entitats com l’E.F. Viladecavalls, el C.E. Júpiter o l’U.A. Horta, entre d’altres, que ja compten amb una xarxa de càmeres instal·lades als seus recintes.

D’aquesta forma, es confirma una vegada més la implantació de la tecnologia Plusdinamic a Catalunya i la seva expansió pel territori.

 

LA TECNOLOGIA AL CLUB: EL FUTUR

Des del C.F. Cubelles tenen molt present la importància d’introduir la tecnologia en els processos esportius per tal d’oferir tant a jugadors com a entrenadors o pares una experiència molt més complerta.

Seguint la línia general, es col·locaran 3 càmeres en total: una d’elles captarà una imatge complerta del camp de futbol 11 i les altres dues s’orientaran cada una a una meitat del camp, cobrint així els dos camps de futbol 7.

Sense cap mena dubte, l’acord entre Plusdinamic i els garrafencs marcarà un punt i a part en el mètode de treball del club.